Palvelumme

Intressi:

Ovimecin palveluissa lähtökohtana on avoimuus, suunnittelutuki ja asiakkaan kuuntelu. Pyrimme suunnittelemaan valmiit mallistot siten että muokattavuus säilyy. 

Kohteita ja tarpeita on yhtä paljon kuin ihmisiäkin.

Laajan yhteistyö verkoston kautta pystymme toimittamaan useita eri kookoonpanoja metallista. Oli tarpeenne sitten asumiseen liittyvää tai maatalouteen, olemme ratkaisusi tarpeisiinne.

Päätuotteitamme ovat maanrakennuksen sekä maatalouden koneet sekä lisälaitteet.Kauhamallisto:

Ovimecin laaja ja muuntautumiskykyinen kauhamallisto kattaa tarpeet niin pienkuormaajista pyöräkuormaajiin. Laaja suunnittelu materiaalimme sisältää useita versioita, järeitä maakauhoja kuin kevyitä materiaalikauhoja. Pyrimme toteuttamaan asiakkaan toiveet, niin tilavuuden kuin painon osalta.ExtraHD / HD / D 

Extra HD mallisto on markkinoiden järeimpiä kauhamallistoja. Mallin suunnittelun perusteena on ollu äärimmäinen kestävyys mitä on haettu parhailla materiaaleilla sekä tarkkaan mietityillä kotelorakenteilla. Tämä 100% Hardox rakenne takaa sen että sinulla on kauhaa vielä vuosien päästäkin.

HD mallin rakenne on sama, erona materiaali joka tässä mallissa on 650 rakenneteräs.

D malli on kevenetty versio kokonaisuudesta, ilman päätykoteloita ja takahuulta. Silti kahden koteloinnin sekä vahvikepokkauksen ansiosta täyttää usealla mittakaavalla HD: statuksen.

ExtraHD:

-5mm Hardox400 rakenne

-20mm etu/takahuuli

-12mm kulutuspalat

-4 kotelointia sekä vahvikepokkaus

Poskivahvikkeet

-Leveydet 2000, 2200, 2400, 2600

-Tilavuus 400l/m


Harjalaitteet:

Lamelliharja on ehdoton apuväline laajojen pintojen putsaukseen. Tätä on saatavilla kaikilla eri kiinnikkeillä, niin kaivinkoneisiin sekä kuormaajiin. 

Harjan koteloitu kattorakenne takaa kestävyyden ja vääntöjäykkyyden. Harjalamellit ovat nopeasti vaihdettavissa molemmista päistä harjaa irrotettavien päätylevyjen ansiosta.

-8-15 lamelliset

-1000-2500mm leveydet

Alihankintana tarjoamme laadukasta hitsauspalvelua omassa toimitilassa,  tai asiakkaan luona, tarpeen vaatiessa.

Käytössämme on 400t cnc-ohjattu särmäyspuristin.